Olight Къмпинг Лампа Obulb Plus 300lm

Продуктов код OL-OBULBPLUS-GR

Само 1x в наличност

169,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  • Безплатна доставка над 200 лв
  • .
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Obulb Plus е многоцветна, акумулаторна и магнитна лампа, със сензорен превключвател и контрол с приложение. С 3,15-инчов диаметър, тя е по-голяма от Obulb Pro и осветява по-голяма площ. Осигурява до 300 лумена и максимално време на работа до 49 часа. Чудесна за осветлениеи декорация.

    По-важното е, че Obulb Plus може да се управлява от новото приложение на Olight - Olight
    Хъб, който прави живота ви по-удобен и изпълнен със забавление. Можете да го включвате/изключвате, да променяте нивото и режимите на яркост, да променяте цвят с помощта на цветното колело и проверете оставащото ниво на батерията. Груповият контрол не е проблем - можете да контролирате група от Obulb Plus едновременно с едно докосване. Налични са още функции, като музикален ритъм, обратно броене, игра на whack-a-mole и т.н. Функцията за семейно управление ви позволява да споделяте своя Obulb Plus с другите. Obulb Plus използва сензорен превключвател в горната си част, с който можете лесно да избирате от 7 режима ръчно и също така разполага с плавно затъмняване чрез натискане и задържане на превключвателя. С магнитното си дъно може да бъде удобно закрепен около къщата ви, и сдвоен със залепващата метална значка. Това висококачествено светлинно кълбо също може да се похвали с 1 м. устойчивост на удар и IPX7 водоустойчив рейтинг. Obulb Plus ще донесе на всички вас по-добри изживявания в интелигентното осветление.

    Ново Аndroid/iOS приложение: Obulb Plus може да се управлява от Olight Hub, чрез Bluetooth. С APP потребителите могат да променят режим, яркост и цвят и да проверите оставащия заряд. Налични са и още функции, като групов контрол, музикален ритъм (синхронизация с музиката от телефона ви), игра, обратно броене и др.
    По-голям размер: Осветява по-голяма площ и е по-удобен в ръцете ви.
    Сензорен превключвател с безстепенно затъмняване: Удобно управлявайте Obulb Plus ръчно, за да го включвате/изключвате, да променяте режимите и нивото на яркост.
    Магнитно дъно: Магнитното дъно се прикрепя към почти всяка гладка повърхност, когато се комбинира със залепващата метална значка.
    Дълго време на работа: Вградената батерия от 2000 mAh позволява до 49 часа непрекъснато осветление, без нужда от
    често зареждане.
    Зареждане: С магнитния кабел за зареждане може да се зареди напълно за 3 часа.
    Здрава конструкция: IPX7 водоустойчив и 1 метър устойчив на удар, Obulb Plus е готов за всяка среда и приключения.

  • Атрибути
    Цвят: Black
    Вид/Стил: Ежедневен/Градски, Къмпинг/Трекинг
    Подкатегория: Фенери